- Vi takker Gud!

Den evangelisk-lutherske menigheten i Murmansk vokser.

Vitaliy Luchagov er prosten i Nord-prostiet i Inkerin Evangelisk-luthersk Kirke i Russland. Murmansk region er en del av Nord-prostiet. Derfor var det fint at Vitaly Luchagov sammen med sin kone, Antonina Luchagova, kunne besøke menighetene i Kandalaksha, Revda, Lovozero og Murmansk fra den 24. april til 1. mai.

 

De har holdt bibeltimer og hadde møter med menighetsmedlemmer. Vitaliy hadde møte med Aleksandr Volchok, hvor de har diskutert arbeidet i Murmansk menighet og regionen. Jeg [Svetlana Sedneva, dvs. Samemisjonens representant i Russland, red.anm.] har også hatt møtet med Vitaly og Antonina. Vi har snakket om samarbeidsplaner i Kandalaksha, Revda og Lovozero. 

 

Den søndagen, da Vitaly var i Murmansk, var to kvinner konfirmert i Murmansk menighet. Kirken har fått to nye medlemmer, kirken vokser. Og det takker vi Gud for!

 

Svetlana Sedneva

Hovedbildet viser prest Aleksander Voltsjok i Murmansk sammen med de to konfirmantene, Janina og Ekaterina. På bilder under ser vi prost Vitalij Lutsjagov og kona Antonina foran sameflagget i Lujávri.

  • Publisert