Velkommen til kretsårsmøte i 20.-21 juni for Trøndelag krets!

På grunn av utbruddet av covoid-19 måtte kretsmøtet i april utsettes. Myndighetene har nå fått kontroll over pandemien og tilrår at arrangement etter 15. juni kan arrangeres med inntil 200 personer. Styret i kretsen ser for seg et arrangement med rundt 50 deltagere og vil i nært samarbeid med Mjuklia Gjestegård legge til rette for et trygt og forsvarlig opphold.

Nå skal det bli godt å møtes til åndelig fellesskap – nært Gud, men med avstand deltagere imellom

Vi er glade for nå å kunne innby til storsamling på Mjuklia Gjestegård. Leirstedet har måtte stenge ned som følge av pandemien, men starter opp virksomheten i juni, først med et privat selskap, deretter med vårt kretsårsmøte. Det er viktig å støtte opp om de kristne overnattingsstedene og hjelpe dem i gang nå i tiden fremover!

 

Også for misjonsvennene og for dem som lengter etter kristent fellesskap er det viktig å komme sammen for å høre forkynnelse og delta i sang og bønn. Vær gjerne med å be for arrangementet, ledere og talere og at deltagere melder seg. Husk særlig på Mjuklia Gjestegård og betjeningen der!

 

De vanlige smittevernreglene gjelder

  1. Syke personer skal holde seg hjemme også dem som er i karentene. Hvis det inntreffer, selv milde, symptomer på luftveisinfeksjon samme dag eller dagen før, må man holde seg hjemme. Man må ha vært symptomfri ett døgn for å kunne regne seg som frisk. («De hyppigst beskrevne symptomer på covid-19 er i starten halsvondt, forkjølelse og lett hoste, i tillegg til sykdomsfølelse, hodepine og muskelsmerter. Magesmerter og diaré kan også forekomme.»)
  2. God hånd- og hostehygiene.
  3. Holde minst 1 meters avstand og redusert kontakt mellom personer

 

Hvem kan melde seg på og hvordan?

Hvis du enten skal delta som delegat på årsmøtet, og/eller være med på måltider og/eller ønsker å overnatte, må du melde deg på innen fredag 12. juni. Skal man bare delta på bibeltimer og møter, trengs det ingen påmelding.

 

Trygghet under samlingen

Vi har vært i kontakt med de på korona-telefonen i Rennebu kommune og orientert om arrangementet. Mjuklia justerer nå sine rutiner for å ta høyde for det økte smittevernet. Ansvarlig arrangør er Trøndelag krets ved kretsstyret. Vi følger retningslinjene fra Folkehelseinstituttet og vil gjennomføre en risikovurdering og utarbeide en gjennomføringsplan. Se for øvrig retningslinjene her: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/rad-og-informasjon-til-andre-sektorer-og-yrkesgrupper/anbefalinger-ved--store-arrangementer-knyttet-til-koronasmitte-i-norge/

Lørdag 20. juni                

11.00 Formiddagsmat, registrering, innkvartering

12.00 Åpning. Hilsen ved kretsformann

Bibeltime ved Ove Aksnes. Sang ved Ove og Kari Laila

13.30 Forhandlingsmøte

15.30 Middag m/kaffe

17.0    Misjonsfest

18.0    Tale og sang ved Ove og Kari Laila Aksnes

  • Misjonsglimt
  • Misjonsgave

19.00 Kveldsmat

20.30 Kveldssamling, uformelt og sosialt. Ord for natten.

 

Søndag 21. juni

08.30 Bønnemøte

09.00 Frokost

11.00 Formiddagsmøte med ekteparet Aksnes

13.00 Middag & vel hjem!

 

 

Priser

Lørdag:

Formiddagsmat, brødmåltid, kr 110

Kaffe, te, vann og litt frukt, kr 55

Middag: Lakseform m/agurksalat og fruktsalat m/vaniljekesam, kr 251

Kveldsmat: Smurte rundstykker (3 halve pr pers), kaffe te og melk, kr 100

Kaffe, te og frukt, kr 55

Totalt lørdag: kr 570

 

Søndag:

Frokost inkl. i overnattingen

Middag: Svinestek og kjøttkake og sviskegrøt m/fløtemelk, kr 255. Totalt søndag, kr 255

 

Totalt for mat lørdag og søndag kr 826

 

Rom m/bad og oppredd seng inkl. frokost

Enkeltrom, kr 840. 2 pers pr rom, kr 106. 3 pers pr rom, kr 1340

4 pers pr rom, kr 1500. Barn 0-2 år, gratis

Eget sengetøy, minus 100 kr pr pers.

 

Deltakeravgift: Kr 150

 

Reiseråd

Under reisen må en søke å holde anbefalt avstand, en meter, til medpassasjerer. Tog fra Trondheim lørdag 20.6. og søndag 21.6 går kl 08.18, framme på Berkåk kl 09.30. Retur lørdag kveld går det tog kl 19.32 og søndag går det tog kl 13.25 og 18.20. Personer i samme husstand trenger ikke å ta forholdsregler om avstand.

 

Har du spørsmål, ta kontakt med kretsleder Øyvind Fonn 977 55 805, eller nestleder Marit Grøtte Børnes 416 84 245. Hjertelig velkommen til kretsårsmøtet!

 

Råd fra Guds Ord

 

«Vær ikke bekymret for noe, men la i alle ting deres bønneemner komme frem for Gud i påkallelse og bønn med takk. Og Guds fred som overgår all forstand skal bevare deres hjerter og deres tanker i Kristus Jesus.» Fil 4, 6-7

 

 

  • Publisert