Kretslotteriet i Trøndelag er i gang

Det er vel to måneder til årets høst- og julesalg i Trøndelag krets. Under arrangementet i Trondheim lørdag 9. november trekkes det årlige kretslotteriet. Nå oppfordres folk til å bestille loddbøker eller kjøpe lodd. Lotteriet kan gi Samemisjonen en brutto inntekt på kr 70.000

Det er flere måter å bidra i kretslotteriet 2019

Tekst og foto: Øyvind Fonn

 

Kretsstyret håper på god oppslutning om årets kretslotteri. For å nå målet med salg av 3500 lodd, er vi avhengig av at mange bidrar i salg og kjøp av loddene. Som loddselger er man ikke bare med å skaffe inntekter til Norges Samemisjon, man er også med å gjøre misjonen kjent og kan fortelle om arbeidet, bladet og misjonens hjemmeside. Samemisjonen er en liten organisasjon, og også  blant misjonsinteresserte finnes personer som ikke kjenner til vårt arbeid. Derfor spør kretsstyret deg som leser denne artikkelen:

 

Kan du tenke deg å selge lodd?
Hvert lodd koster 20 kr og det er 10 lodd i hver blokk. Ta kontakt med kretsformann Øyvind Fonn pr telefon eller pr SMS, tlf. 97755805; eller pr e-post til s-fonn@online.no – og du får tilsendt blokker.

 

Innbetaling av loddpenger skjer til kretsens konto 8230.45.05881 eller til Vipps-nummer 132404. Innbetaling (kontant) kan også skje hvis du møter opp på selve trekningsstedet den 9.11. Frist for innbetaling er lørdag 9. november.

 

Trekningen skjer på årets høst- og julesalg lørdag 9. november på Misjonssalene, Sommerveita 4-6 i Trondheim. Frist for innsending av blokker: Postlagt senest 5. november.

 

Vanskelig å selge lodd?
Vi tror at årets mange fine gevinster vil gjøre det attraktivt å kjøpe lodd! Loddsalg kan nok virke noe strevsomt, men gjør det til en vane å ha med ei loddblokk der du ferdes blant bekjente eller på jobb. Kanskje treffer du en venn eller en kollega som kan være interessert. Barn og unge kan også spørres om å selge lodd, og kanskje få litt provisjon (av salget – fra deg:)

 

Ta kontakt om du heller bare vil kjøpe noen lodd!
Dersom du ønsker å kjøpe lodd (minimum 5 stk) ta kontakt med kretsformanen pr telefon/SMS, tlf. 97755805; eller pr e-post til s-fonn@online.no . Oppgi navn, poststed og telefon. Du betaler til kretsen på Vipps-nummer 132404 eller til konto 8230.45.05881. Vi sender da loddtalongene i posten, eller om det er greit for deg, vi tar bilder av loddene og sender pr SMS.

 

Du kan også gi en gave til innkjøp av gevinster

Noen vi gjerne støtte kretslotteriet eller daglotteriet den 9. november med Vipps- og kontonummer som nevnt ovenfor og skriv i merknadsfeltet «Gave til gevinster 2019»

 

Kretsstyret i Trøndelag sier hjertelig takk til dem som vil hjelpe under årets lotteri!

 

Mer info om hva et kretslotteri er og hvordan selge lodder finnes nederst på denne siden:

https://samemisjonen.no/sider/lag-et-lotteri/120/

  • Publisert