- Dette må ha vært tidenes misjonsfest?!

Ja, slik uttrykte en misjonsvetaran i Trøndelag seg i etterkant av høstfesten i Trondheim i siste halvdel av november.

- Hit vil jeg neste år også!

Det sa ett av barna som hjalp til under årets høstfest. 
Ja, det ble en flott misjonsmønstring i Sommerveita 4 i Trondheim for to helger siden! Først var det minimarked med mulighet for å sikre seg multesyltetøy, epler fra Frosta og ferske egg. Gave til seg selv eller andre kunne man også kjøpe, hvis en gikk innom bordene med smykker, sjal og andre strikkevarer. 
Bøker, kort og CDer var også til salgs.
Hovedinnslaget var åresalget, vil kanskje noen si. Ja, det var fornøyelig og se barna selge årer, foreta trekking, lese opp nummer og springe avgårde med gevinstene. Stor takk til dem!
 
En stor takk til Marit Grøtte Børnes og sønnen Magnus, for ledelse og teknisk bistand - under hele festen!
 
Andre vil kanskje si at beretningen fra misjonsarbeidet på Kola, ved tolk og koordinator Svetlana Sedneva, var høydepunktet. Vi fikk se hvordan norsk misjon, i samarbeid med de lokale menighetene hjelper grupper og enkeltpersoner med vanskeligheter i hverdagen. Selv er hun aktiv i diakoni og møtevirksomheten, og vi fikk høre om evangliet som når ut! En rekke bilder i foredraget bekreftet dette!
 
Regionleder Øyvind Fonn holdt andakt til en lydhør forsamling. Og vi ble velsignet av sang og toner fra Jens Malum og Ingvild Sandrød, og Svetlana og Roman sang også vakkert for oss!Dette var første gangen Roman opptrådte offentlig med sang. Her sammen med sin mor Svetlana Sedneva.
Byens to misjonsforeninger stilte med mat også i år, og flere i kretsstyret bidrog på ulike måter. Tusen takk!
Til slutt ble vinnerne i kretslotteriet kunngjort. Årets lotteri innbrakte kr 60.000.
 
Netto inntekt for årets høstfest ble kr 19.050.
 
Så vet bare Gud om dette var tidenes misjonsfest ... Han skal uansett ha æren og takken!
  • Publisert