Årets første kretsmøte fant sted i Trøndelag

I Trøndelag er kretsmøtet den viktigste fellessamlingen for misjonsfolket. Kretsstyret setter stor pris på sine frivillige støttespillere og foreningsmedlemmer, og prøver å sy sammen et program for åndelig fellesskap, god servering og deling av aktuell informasjon.

Edgar Paulsen knyttet gjerne et vitnesbyrd eller en fortelling til sangene han fremførte. Her under misjonsfesten.
Edgar Paulsen knyttet gjerne et vitnesbyrd eller en fortelling til sangene han fremførte. Her under misjonsfesten.

Det sørsamiske er alltid representert

Jonhild Joma fra Steinkjer fortalte om oppvekst og kristent liv og kristen kultur i hennes familie.Annet hvert år innbyr kretsstyret til dagsamling og annethvert år til kretsmøte over to dager. I år fant kretsens storsamling sted på vakre Bakketun Folkehøgskole, lørdag 25. mars. 18 deltakere på årsmøtet, men utover dagen økte oppslutningen til over 40.
Martha Paulsen forkynte Guds ord, mens ektemannen Edgar stod for variert sang til egen gitar, munnspill og playback. Rik og god sang fikk vi også av Jens Malum, med Ingvild Sandrød ved flygelet.
 
Det er helt naturlig for arrangement i Trøndelag, å ha et sørsamisk perspektiv på innholdet, som tekstlesing, salme eller lignende. I år hadde vi sørsamisk halvtime med Jonhild Joma som fortalte fra oppveksten med helgefred, gudstjenesteferd og predikantbesøk.
 
Årets kretslotteri fikk også sitt startskudd denne helgen, og flere tok med seg loddblokker hjem for å starte salget. Noen av gevinstene var på utstilling.
Bakketun FHS la meget godt til rette - denne gangen som under sommerstevnet i august!
 
Ja, slik kan kretsmøtet teknisk oppsummeres. Så merker man i samtaler og håndtrykk at budskap nådde til hjertet, og at misjonsilden tok fatt på nytt!
Velkommen til å være med i Norges Samemisjon, vi trenger deg som medspiller i viktig evangelisk og diakonalt arbeid!
  • Publisert