God oppslutning om kretslotteriet i Rogaland

Hele 75 misjonsvenner møtte fram til kretsutlodning og adventsamling på Nordlys Misjonssenter. Arrangementet gav rekordstore 139 000 kroner til misjonen.

Før arrangementet var en litt spent på hvor mange som ville komme en sen fredagskveld før jul med influensa i lufta. Men hele salen ble etterhvert full av unge og eldre. Og juletreeet stod fint pyntet i et hjørne og satte de fremmøtte i julestemning.

 

Per Tjøsteim, tidligere rektor ved Framnes folkehøgskole, talte om trøst i en vanskelig tid og Tor Åge Vareberg bidro med fin sang.

Så var det hjemmelaget grøt laget av melk direkte fra garden på Lauvås og småkaker. På kjøkkenet stod Anne Marie Espedal som trofast stiller opp som kokke. Flere misjoner har glede av hennes innsats.

 

Etterpå var det åresalg og utlodning, før hovedtrekningen ble lest opp.

 

Bjørg og Stein Ingvar Kalviknes som var primusmotorer for kretslotteriet i lag med Klara og Knut Lauvås møtte mye positivitet da de jobbet med å levere ut loddbøker og få tak i gevinster.

Det viser at misjonsfolket i Rogaland er flinke til å støtte opp om Samemisjonen.

 

Til sammen har de to utlodningene Rogaland krets har arrangert i år gitt rundt 300 000 kroner til driften av misjonen. En så god oppslutning om lotteriene er virkelig noe å glede seg over.

 

  • Publisert

Ny utgave av Samenes Venn

Et rykende ferskt Samenes Venn er på vei ut i postkassen til abonnentene, det tredje i rekken med ny blad-bunad. Denne gangen er det Anders Sokki og Johan Aslak J. Gaup som pryder forsiden.
Tana Bru.

Reisebrev fra Finnmark. "TAKK FOR AT DERE HUSKER PÅ OSS!"

I månedsskiftet november-desember var to av Norges Samemisjons medarbeidere på en rundreise i Finnmark. Flere steder sa de fremmøte samer - Takk for at dere husker på oss / Dere må ikke glemme oss / Når kommer dere igjen? Ved nyttårskiftet 2022/2023 gir slike anmodninger ny inspirasjon til å stå i kallet til Norges Samemisjon: Evangeliet til Sapmi - for stadig nye generasjoner.
Laxviken bönhus

Fire morsmål "møttes" i Sverige

Siste lørdag i oktober var Norges Samemisjon ved regionleder Øyvind Fonn invitert til Laxviken for å tale og fortelle om norsk-samisk misjon. Det ble en rik samling med oppbyggelig sang og vitnesbyrd i tillegg til forkynnelsen. Ordet ble også forkynt ved reindriftsutøver Nils T. Oskal.