Nyttårsfest på Nordlys

Arrangement på Nordlys samler misjonsfolk fra et stort geografisk område. Også for å utføre praktiske oppgaver, kommer folk langveis fra. Slik også med nyttårsfesten.

Tekst og foto: Lisbeth Ravna Strømsnes

 

Det var blitt godt og varmt i både den ene og den andre salen da nyttårs-festen på Nordlys Misjonssenter tok til. Da hadde Varhaug Same-misjonsforening vært i sving på kjøkkenet en god stund, og dagens vaktmestre hadde syslet med sitt. Mat og drikke, stoler og bord, fyring rydding av snøsmuler, flaggheising, sangbøker, pynting og mere til. Og det er mye som blir gjort, som en ikke ser.


Tor Magne Haraldseid, ny kretssekretær i Stavanger Krets fra senhøsten, ledet festen.

Oddvar Dahl sang, spilte og talte. Han sang om dager, årstider og år som veksler og endrer seg, mens Jesus er den samme hver dag. Han sang om å kunne slå fast at det er vel med min sjel, når hjertet er fylt av salig ro. Talen dreide seg om Moses, som var dødsdømt fra han var liten, og som ble reddet av Faraos datter. Han snakket om Mose møte med den hellige Gud og vårt møte med Gud i Kristus.

 

Festen fortsatte i matsalen, der det var mye godt å forsyne seg av. Her fikk vi mulighet til å snakke med noen vi ikke hadde truffet på en stund. Vi fikk også testet bibelkunnskapene våre i en spørrelek.

 

I salongen stod et juletre inntil en vegg. Ringen gikk fra matsalen inn i salongen, forbi treet og inn igjen i matsalen gjennom en annen dør. Det er praktisk innrettet på Nordlys.


Takk til de som stelte i stand til nyttårsfest, og ryddet opp etterpå. Takk til deg som kom og var med! Takk også for kollekten på 7.100 kr!
Velkommen igjen en annen gang.

  • Publisert