Høstmøte med kretsutlodning på Nordlys misjonssenter

Den 23. september var ca femti personer samlet til høstmøte på Nordlys. Både små og store hadde funnet veien dit i det fine høstværet.

Rolf Breivik og Einar Sunde sang om himmellengsel.
Rolf Breivik og Einar Sunde sang om himmellengsel.

Kommende kretssekretær, Tor Magne Haraldseid, ønsket oss velkommen. Han pekte på viktigheten av å hvile i Guds ord i sin åpningshilsen.. 

Einar Sunde talte om himmellengsel og om å leve i de siste dager. Om stor trengsel og om ikke å bli ført vill. Så snakket han om klær. Ikke de vi kler på oss selv hver dag, men de klærne vi blir påkledd når vi har seiret: Hvite seiersklær. 

 

Pølser i brød, kaker av mange slag, varm og kald drikke gikk unna i matpausen. Det

gjorde også årene. Praten gikk, og folk hygget seg. Også ute kunne man være  pausen. Maten betalte vi for. I altkom det inn 112.810 kr, der loddsalget
på forhånd utgjorde 100.300 kr.

 

Aud Norunn var basargeneral. Hun sjonglerte mikrofon og trekningslister med

fast hånd. Hun fanget fort opp hvor vinnerne satt, og var ikke vinneren tilstede, hadde hun en sekretær som holdt rede på hvor gevinsten skulle, om ikke andre tilbød seg å ta gevinsten med. Noen var heldige å kunne ta gevinster med tilbake til noen av «sine» loddkjøpere. Det er alltid moro å kvittere for kjøpet med en basargevinst der man har vært rundt og solg lodder.

 

  • Publisert