God oppslutning om kretslotteriet i Rogaland

Hele 75 misjonsvenner møtte fram til kretsutlodning og adventsamling på Nordlys Misjonssenter. Arrangementet gav rekordstore 139 000 kroner til misjonen.

Før arrangementet var en litt spent på hvor mange som ville komme en sen fredagskveld før jul med influensa i lufta. Men hele salen ble etterhvert full av unge og eldre. Og juletreeet stod fint pyntet i et hjørne og satte de fremmøtte i julestemning.

 

Per Tjøsteim, tidligere rektor ved Framnes folkehøgskole, talte om trøst i en vanskelig tid og Tor Åge Vareberg bidro med fin sang.

Så var det hjemmelaget grøt laget av melk direkte fra garden på Lauvås og småkaker. På kjøkkenet stod Anne Marie Espedal som trofast stiller opp som kokke. Flere misjoner har glede av hennes innsats.

 

Etterpå var det åresalg og utlodning, før hovedtrekningen ble lest opp.

 

Bjørg og Stein Ingvar Kalviknes som var primusmotorer for kretslotteriet i lag med Klara og Knut Lauvås møtte mye positivitet da de jobbet med å levere ut loddbøker og få tak i gevinster.

Det viser at misjonsfolket i Rogaland er flinke til å støtte opp om Samemisjonen.

 

Til sammen har de to utlodningene Rogaland krets har arrangert i år gitt rundt 300 000 kroner til driften av misjonen. En så god oppslutning om lotteriene er virkelig noe å glede seg over.

 

  • Publisert
Ellen og Gunnar Ajer fra Lunde i Telemark deltar med sang, musikk og forkynnelse.

"Framtid og håp"

Det er mottoet for kretsårsmøtet i Trøndelag krets 20.-21. april. Da er misjonsinteresserte i Trøndelag krets samlet til kristent fellesskap og gode samtaler om misjonsarbeidet. Påmeldingsfrist er satt til tirsdag 16. april.
Alf Kristian Tellefsen i kjent stil på åpningsmøtet på Radiohuset i Karasjok søndag ettermiddag 10. mars. Tolk: Inger Anna Gaup Gustad

Vinterstevne i Karasjok til velsignelse

Hver vinter i mars er det tradisjon med Samemisjonens møteuke i Karasjok. Oppdraget med å forkynne Guds Ord er en sterk forpliktelse som vi ikke hverken vil eller kan gi slipp på. Og løftene om Jesu nærvær står fast; derfor er det alltid en velsignelse å samles i de helliges samfunn.