God oppslutning om kretslotteriet i Rogaland

Hele 75 misjonsvenner møtte fram til kretsutlodning og adventsamling på Nordlys Misjonssenter. Arrangementet gav rekordstore 139 000 kroner til misjonen.

Før arrangementet var en litt spent på hvor mange som ville komme en sen fredagskveld før jul med influensa i lufta. Men hele salen ble etterhvert full av unge og eldre. Og juletreeet stod fint pyntet i et hjørne og satte de fremmøtte i julestemning.

 

Per Tjøsteim, tidligere rektor ved Framnes folkehøgskole, talte om trøst i en vanskelig tid og Tor Åge Vareberg bidro med fin sang.

Så var det hjemmelaget grøt laget av melk direkte fra garden på Lauvås og småkaker. På kjøkkenet stod Anne Marie Espedal som trofast stiller opp som kokke. Flere misjoner har glede av hennes innsats.

 

Etterpå var det åresalg og utlodning, før hovedtrekningen ble lest opp.

 

Bjørg og Stein Ingvar Kalviknes som var primusmotorer for kretslotteriet i lag med Klara og Knut Lauvås møtte mye positivitet da de jobbet med å levere ut loddbøker og få tak i gevinster.

Det viser at misjonsfolket i Rogaland er flinke til å støtte opp om Samemisjonen.

 

Til sammen har de to utlodningene Rogaland krets har arrangert i år gitt rundt 300 000 kroner til driften av misjonen. En så god oppslutning om lotteriene er virkelig noe å glede seg over.

 

  • Publisert

Landsmøtet er i gang

Det er over 70 år siden sist at et landsmøte i Norges Samemisjon ble arrangert i Ålesund. Den gang var navnet Det norske Finnemisjonsselskap. Ca 60 delegater har nå inntatt Ålesund Folkehøgskole. Det er fullt mulig å delta på kveldsmøtene uten å være påmeldt. Vel møtt!
Foreningen Samebarnas Venn, nesten fulltallig. Regionleder var også tilstede denne dagen.

Den dyrebare foreningen

Noen legger ned foreningsarbeidet. Derfor trenger vi nye og flere. Foreningen Samebarnas Venn var opprinnelig en barneforening. Siden utviklet den seg til en voksenforening for både kvinner og menn, med både nordmenn og samer som medlemmer.