Misjonsforeningen på Rolvsøy søker til større lokaler

Samemisjonsforeningen på Rolvsøy ved Fredrikstad søker til større lokaler når de skal feire moderorganisasjonens 130-års jubileum. Vanligvis samles de i hjemmene, men den 4. september håper de at ekstra mange kommer til Rolvsøy helsehus.

Fra møte Rolvsøy samemisjonsforening i 2017.
Fra møte Rolvsøy samemisjonsforening i 2017.

Gjøre misjonen kjent

Foreningen på Rolvsøy følger med dette oppfordringen fra landsstyret i Norges Samemisjon om at man lokalt tar initiativ til mindre jubileumsfeiringer. Dette er en god anledning til å gjøre Samemisjonen kjent i lokalsamfunnene rundt om i landet.

 

Adresse for dagen

Markeringen finner sted på Rolvsøy helsehus tirsdag 4. september kl 18.00. Forsamlingslokalet ligger i Villaveien 1B like ved Rolvsøy kirke. 

 

Variert program

Misjonsforeningen arrangerer dermed et møte åpent for alle interesserte. Kveldens taler er Åge Hunnestad, mens sang og musikk vil Charlotte Justnes stå for. Hun er tidligere elev på Haugetun Folkehøyskole. Med blir også kretssekretær Ole Kristen Wastvedt.

 

Programmet byr ellers på bevertning og glimt fra Samemisjonens historie. Og det blir gitt anledning til å gi et offer / en kollekt til misjonsarbeiet.

 

 - Vi håper å kunne samle så mange som mulig til en festkveld for misjonen, skriver arrangørene. - Derfor er du/dere hjertelig velkommen til å være sammen med oss denne kvelden.

  • Publisert