Den beste måten å gjøre kjent et møte er å ringe rundt

Når Ingveig Kallak arrangerer møter for Norges Samemisjon, er det ikke annonsen i lokalavisa som betyr mest for at folk kommer, men den personlige kontakten. Kallak ringer nemlig rundt og inviterer til samling. På juletrefesten tirsdag 8. januar, på Filadelfia på Skjønhaug i Trøgstad, var det derfor stort oppmøte.

Med stort fremmøte blir ringen rundt juletreet så stor at man må gjennom flere rom.
Med stort fremmøte blir ringen rundt juletreet så stor at man må gjennom flere rom.

Filadelfia på Skjønhaug i Trøgstad. Foto: Øyvind Fonn

- Guds folk har alltid vært et lovsyngende folk

Tekst og foto: Ole Kristen Wastvedt

 

Festen ble åpnet med at forsamlinge sang: Navnet Jesus. Ingveig Kallak åpnet deretter med å lese fra Joh. 3:16 og 17. Fred Vidar Tveter sang deretter to sanger før ny fellessang: Å, kjenner du det skjønne navnet Jesus.

 

Fred Vidar var også kveldens tale. Han tok utgangspunkt Apg 16:25  med temaet "Guds folk har alltid vært et lovsyngende folk". I Det gamle testamentet var sangen sentral, og David sang lovsanger. I Matt. 26 hører vi at Jesus sang. Og vi hører om Paulus og Silas som satt i fengsel og sang lovsanger. Og fangenes lenker løsnet og alle ble satt fri.Fred Vidar Tveter både sang og talte på juletrefesten.

 

Fred Vidar fortsatte med å synge to sanger igjen før det ble matservering.
 
Etter maten ble det gang rundt Juletreet 
Juletregangen gikk fra rom til rom. 

Ingveig Kallak

Ole Kristen Wastvedt ledet forsamlingen i Herrens bønn og lyste velsignelsen før fellessangen Deilig er Jorden. Ingveig Kallak takket til slutt for fremmøte og all god hjelp og støtte.
En utlodning var med å innbringe en fin gave til Samemisjonen
  • Publisert