Enkeltgave

Enkeltgave kan gis direkte til vår konto 3000.15.18530 via nettbank eller med en giroblankett. Enkeltgaver kan også gis i form av kollekt/offer under våre møter eller ved å benytte Vipps. Også kjøp av lodd er en fin måte å støtte vårt arbeid.

Fra bøsse til Vipps

Tidene har forandret seg ikke minst når det gjelder betalingsformer. For noen tiår siden var det fortsatt vanlig med misjonsbøsser i hjemmene og at man gikk i banken og overførte gaver. I dag bruker de fleste elektroniske betalingsformer når de gir til Norges Samemisjon. Den enkleste måten å gi enkeltgave, er trolig å vippse et beløp fra mobiltelefonen.

 

Kontanter fungerer ofte best

Dersom du ønsker å gi til misjonens sak, vil vi anbefale å ta med kontanter om du skal på våre møter. Svært få av våre forkynnere reiser rundt med bankterminal e.l Å gi i kollektkorgen eller å vippse, er da eneste løsningen. Også loddselgerne er setter pris på kontanter.

Alle våre forkynnere skal reise rundt med kvitteringsblokk, slik at giver eller møtearrangør får bekreftselse og dokumentasjon på at gaven er mottatt.